Produkter

PDF
Print
E-mail

Elevator2 tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor teknologibaseret innovation:

 

Inspiration

Innovation starter med inspiration; med et indblik i mulighedernes verden. Vi tilbyder en vifte af foredrag, der giver fokuserer på indsigt i forskellige områder af den informationsteknologiske verden. Hvert foredrag skræddersyes til den konkrete lejlighed. Det nyeste foredrag handler om "Wisdom of the Crowd" og begrebets betydning for innovation. Læs mere om foredraget her.

 

Front-end innovation

Ofte hører man, at innovation er et spørgsmål om at få gode ideer. Innovation er meget mere end det. Men det handler også om ideer. ELEVATOR2 har solid erfaring i facilitering af idé- og konceptudviklingsforløb - både i form af traditionelle brainstorms omkring det runde bord og i en virtuel udgave for større, geografisk spredte organisationer, hvor vi afvikler forløbet på webplatformen FOKUSCOPE.

 

Strategi- og forretningsplaner

Uanset om der er tale om en ny virksomhed som har brug for at udstikke kursen eller der er tale om en etableret virksomhed, der har behov for at justere kursen, hjælper Elevator2. Vi kigger som de kritiske øjne udefra på virksomhedens forretningsgrundlag og bryder forretningsmodellen ned i mindre moduler, som vi analyserer og udarbejder strategiske handlingsplaner ud fra.

 

Moderator

Peter Dreyer er en hyppigt benyttet moderator og ordstyrer på konferencer og seminarer, hvor emnet kredser om teknologi og innovation. Ring eller skriv for at få en uddybende snak.

 

Projektledelse

ELEVATOR2 tilbyder projektledelse ved større udviklingsprojekter. Der kan være tale om ledelse af webløsninger, men vores kompetencer udfoldes for alvor i projekter, hvor internet, ny teknologi og fysiske installationer skal integreres i komplekse løsninger.

 

Bygherrerådgivning

Når man bygger et stort hus benytter sig af en bygherrerådgiver, som støtte i dialogen med arkitekt og entreprenør i byggeriets forskellige faser. Når det gælder virtuelt byggeri - komplicerede websites, portaler og communities - er der ingen tradition for denne funktion. Ofte med store frustrationer til følge. ELEVATOR2 samler mange års erfaring med IT-udvikling og tilbyder helt enkelt at træde ind og bistå med råd og vejledning i kritiske faser af et udviklingsprojekt - ved gennemgang af tilbud, kontrakter, kravspecifikationer og aflevering.