Om...

Jeg hedder Peter Dreyer. I 2010 stiftede jeg virksomheden som en fortsættelse og strategisk fokusering af mit tidligere virke med fokus på rådgivning og analyse i tilknytning til innovation.

Opgaverne spænder fra hjælp til udarbejdelse af forretnings- og strategiplaner over teknologiudredning til procesledelse i innovationsforløb.

Jeg løser typisk opgaverne med end-to-end ansvar for leverance ved inddragelse af meget kompetente ressourcer fra et stærkt netværk af associerede partnere, som alle er personer med mange års erhvervserfaring indenfor topledelse, samt konsulentvirksomhed indenfor organisation, virksomhedsudvikling og innovation. Det konkrete hold sammensættes med udgangspunkt i opgaven og dens indhold.

Derudover holder jeg en del foredrag om spændingsfeltet mellem teknologi og innovation, aktuelt med stærkt fokus på fremtidens internet - Internet of Things. Jeg bliver også brugt som moderator på konferencer og seminarer.

Endelig fungerer jeg som netværksmægler for Væksthus Midtjylland.

Nå ja, og så er jeg medstifter og partner i følgende virksomheder:

Ved siden af arbejdet med innovation, skriver jeg spændingsromaner - "Inkaens fjerde mulighed" (2006) og "Glitch" (2011).

Jeg er uddannet astronom, har en PhD i anvendt kunstig intelligens, har arbejdet med informationsteknologi i 20 år og har 10 års erfaring som konsulent indenfor innovation, bl.a. med en fortid som projektchef ved Innovation Lab, som partner i Seismonaut og som direktør på ACTIVE institute (søsterorganisation til Alexandra Instituttet i Århus).